5 Mayıs 2012 Cumartesi

Bir Regresyon Seansı Nasıl Olur ?

Bir Seans Örneği...


Regresyon çalışmaları  tamamen kişiye odaklıdır...Regresyon hayatımızdaki sorunların kaynağına giderek orada bitmemiş işleri tamamlayıp, blokajları çözerek şimdiki hayatımızdaki sorunların çözümlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir yöntemdir.
Hayatımızda yolunda gitmeyen ve çözemediğimiz durumlarda hayatı nasıl algılıyoruz buna bakmak ve öncelikle kendimizi anlamamız gereklidir. ...Tek kelime ile nereye varabiliriz bu regresyonla diye merak ediyorsanız  son zamanlarda çok moda bir sözcük var ' farkındalık ' İşte oraya ...
Peki şimdi gelelim seansa...Öncelikle 30 ila 1 saat süren bir öngörüşme yapıyoruz. Hayatınızda yolunda gitmeyen konuları anlatıyorsunuz ve önceliği olan çözümü hedeflenenen konuyu belirliyoruz. 
Çalışma alanlanlarınız günlük başedemediğimiz sorunlar olduğu kadar gece kabusları, tekrarlayan patternler, ilişki problemleri başağrıları,kilo problemleri özgüven eksikliği olabilir.
Daha sonra konunuza yönelik trans altında regresyon çalışması başlıyor.O da 1.5 saat sürebiliyor. 
Çalışmayı son olarak deneyiminizi değerlendirerek bitiriyoruz.
Kaç seans yapılması gerektiği size ve konularınıza göre değişir.Bir konu tek seansda çözülebileceği gibi birkaç seansda gerekebilir.
Çok kısa söylemek gerekirse bu çalışmaların başarısı sizin içtenliğiniz ve o sorunun üstesinden gelme istekliliğiniz ile doğru orantılıdır.Aksi durumda bu çalışma sizin için ilginç bir deneyim olarak kalacaktır.
Regresyon çalışması spiritüel bir çalışmadır.İnsanın kendi iç dünyası ve ruhu ile yüzleşmesidir. 
Geçmiş Hayata geçişi korkular, spiritüel ego, aşırı merak çok analitik düşünce yapısı ve duygusal bedeni kapalı olmak engelleyebilir.Geçmiş Hayatlara inanmayan bir kişi çok hızlı çalışmaya geçebilirken ruhsal konularla yakından ilgilenen başka bir kişide geçemeyebilir. 
Çalışmalar bireysel olduğu kadar evrensel çalışmalardır. Aydınlığa kavuşturduğunuz bir sorun sadece size değil çevrenize ve evrenede  yansır.
Bu yazının mottosu ; mutlu insan mutlu toplum olsun....

                                                                                                             Sevgi ve dostlukla kalın..... 

Gecenin en karanlık anı,  şafak sökmeden az öncedir...   Victor Hugo















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder