9 Mayıs 2012 Çarşamba

Sorular...sorular...

Çalışmalarla ilgili sıklıkla karşılaştığım  soruları aktarmak istiyorum....

Geçmiş bir yaşam çalışması sırasında bilincimi kaybeder miyim? Çalışmayı hatırlayacak mıyım?

GY çalışması trans halinde uygulanır. Hani heyecanlı bir kitap okurken dalıp gittiğiniz an gibi.O anda tamamen kitaba odaklanırsınız. Dışardan gelen uyarılara açıksınızdır. Söyleneni duyarsınız.Beyin dalgalarınız alfa düzeyinde olduğundan bilinç ve bilinçaltınız arasında bir köprü görevi görür.Meditatif durumdur.

Ya gittiğim hayattan geri dönemezsem?

Bu mümkün değil.Açıkçası bir yere gitmiyorsunuz.Sadece uzandığınız yerde yatıyorsunuz.Hem şimdi de hem de geçmiştesiniz. Ruhunuzun hatırladıklarını bir film gibi seyrediyorsunuz ve başroldesiniz...

Sadece merak ediyorum.Acaba nasıl yaşamlarım var diye... Konu olmadan çalışabilir miyim ?

Olabilir ancak aşırı merak bazen çalışmayı engelleyebilir.Amaç aslında geçmiş hayatı öğrenmekten çok travma çözmeye yönelik olduğundan çalışma amaca hizmet etmiş olmaz.

Neden çalışmalar kayıt altına alınıyor ? 

Eğitimini almış olduğum Radianced Eğitim Okulu ve bu okulun bağlı olduğu Uluslararası Regresyon Terapistleri  Birliği ( IARRT ) kaydı şart koşmaktadır. Her çalışma çok özeldir ve kişinin izni olmadan kesinlikle kullanılmamakta ve güvenle saklanmaktadır.

Bu çalışmalar herkes için uygun mudur ?

Hayır değildir.Ciddi psikolojik rahatsızlıkları olanlar  için bu çalışmalar uygun değildir.İlaç tedavisi görenlerin doktorlarından izin almaları gerekmektedir. Ayrıca hamilelerde çalışma için uygun değildir.

Bu çalışma için Geçmiş Yaşamlara inanmak zorunda mıyım ?

İnanmak zorunda değilsiniz... Geçmiş Yaşam çalışmasının  bir tekniği vardır. Önemli olan inanmanız değil size sağlayacağı faydaya inanmak ve samimi olmanızdır.Dinle inanç sistemleriyle ilgili bir çalışma değildir aslında...

Peki anlatmak istemediğim sırlarım ortaya çıkar mı ?

Bu çalışmalarda sizin istemediğiniz hiçbir sırrınız ortaya çıkmaz. Fakat çalışmak istediğiniz konuyla ilgili olarak aşırı kontrolcü olmak ve gerçek duyguları bastırmak sağlıklı bir çalışmayı engeller.






Bilgi insanı ' şüpheden '


İyilik 'acı çekmekten'


Kararlı olmak 'korkudan' kurtarır.   Konfiçyus








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder